Projecten om trots op te zijn

Concert at the Park 2018

17 maart 2018 hebben wij de eerste editie van Concert at the park mogen cateren! De Ronde Tafel 136 organiseerde deze Benefietavond en voor het goede doel is ruim €60.000,- opgehaald. De opbrengst is verdeeld over 9 sportverenigingen in Lansingerland.

Op 16 maart 2019 is er weer een Concert at the Park! Met optredens van o.a. Jan Smit, Glennis Grace en Coen & Sander! Kaartjes zijn te koop via www.concertatthepark.nl

Concert at the Park 2018 afbeelding 1 Concert at the Park 2018 afbeelding 2

Doop ceremonie Hapag Lloyd

In opdracht van evenementenbureau Raad & Daad hebben wij op 11 september de Doopceremonie van het op een na grootste vrachtschip ter wereld, de "Al Jmeliyah" van Hapag Lloyd, mogen verzorgen. Een unieke ervaring; een luxe lunch midden op de Maasvlakte in Rotterdam. Wij hebben genoten van deze partij en de unieke omgeving!

Doop ceremonie Hapag Lloyd afbeelding 1 Doop ceremonie Hapag Lloyd afbeelding 2

Jubileum 100 jaar G.S. Van den IJssel

Op 24 maart 2018 heeft G.S. van den IJssel zijn 100e Jubileum gevierd. Op het terrein hebben we een grote tent laten plaatsten en deze volledig aangekleed als feest locatie. De gasten hebben kunnen genieten van een heerlijk buffet en een geslaagde feestavond! Wij hebben met veel plezier dit evenement mogen verzorgen.

Jubileum 100 jaar G.S. Van den IJssel afbeelding 1 Jubileum 100 jaar G.S. Van den IJssel afbeelding 2

Bruiloft Jeroen & Annet

Onze eigen Jeroen en Annet zijn op 5 september 2014 in het huwelijksbootje getreden! Natuurlijk werd de gehele catering verzorgd door J&K Catering. De achtertuin van het ouderlijk huis van de bruidegom is volledig omgetoverd tot trouw locatie. Het was een prachtige dag- en avond en wij hebben genoten van deze bruiloft!

Bruiloft Jeroen & Annet afbeelding 1 Bruiloft Jeroen & Annet afbeelding 2