Een nieuw pand!

Speel video af

Wij zijn verhuisd!!!

Het pand staat! 
Inmiddels werken wij vanuit onze nieuwe locatie. Met een kantoor waar voor iedereen een eigen plekje is, een keuken met de mooiste nieuwste apparatuur, een spoelkeuken met een automatische wasstraat en een logistieke ruimte waar je u tegen zegt!

Alles is aanwezig om te scoren! Om uw evenementen tot in de puntjes te verzorgen en onze opdrachtgevers een boven verwachting passende beleving te geven. 

Let's go!

Wij zijn verhuisd!!! afbeelding 1 Wij zijn verhuisd!!! afbeelding 2
Speel video af

Bruiloft Maria Pia & Bruno

Op 6 juli 2019 hebben wij de bruiloft mogen verzorgen van Maria Pia en Bruno. De gehele dag vond plaats bij de Retraiterie in Bleiswijk. Wij hebben de tuinen extra aangekleed met diverse flex-tenten om de 175 gasten van het bruidspaar voldoende ruimte te geven.

De ingedekte tafels, de versieringen en de prachtige bloemdecoraties maakte het plaatje helemaal af. Na de ceremonie kon het bruidspaar met hun gasten genieten van een uitgebreid Outdoor Cooking Buffet. Na het diner en de Sweet table als dessert, heeft het bruidspaar met hun gasten een geweldig feest gevierd!
Vanaf de eerste gesprekken tot de grote dag hebben wij genoten van het bruidspaar en hun gasten! Wij zijn trots dat wij onderdeel mochten zijn van deze grote dag!

Bruiloft Maria Pia & Bruno afbeelding 1 Bruiloft Maria Pia & Bruno afbeelding 2
Speel video af

Opening nieuw gebouw Merzario juni 2019

Op 1 juni hebben wij de opening van het nieuwe pand van Merzario verzorgd. Na de grootse opening door Burgemeester Aboutaleb startte een middag met diverse luxe hapjes en drankjes, gevolgd door een Meat Market. Het weer was perfect en de aankleding en sfeer gezellig! Wij hebben deze opdracht met veel plezier verzorgd!

- Moniek de Ruiter - Sales Executive Merzario
''Merzario heeft persoonlijk kennisgemaakt met J&K catering én events tijdens de Grand Opening van ons hoofdkantoor in Rotterdam. Je leest en hoort niet alleen dat alles bij hen mogelijk is, het is echt zo! 'Klant is koning' in een nieuw jasje; ze denken met je mee, komen met goede ideeën welke uit eerdere ervaringen zijn opgedaan. Wij waren al op de hoogte van de (kook)kunsten van J&K via andere evenementen, maar wilden dit graag zelf ondervinden en aan onze gasten meegeven. J&K heeft voor ons een zeer luxe en uitgebreide barbecue georganiseerd. Alles was tot in de puntjes goed geregeld! Ze hebben een breed aanbod van diensten en producten door goede samenwerkingen. En het personeel heeft de sfeer absoluut gemaakt i.p.v. gekraakt! Bedankt J&K!''

Opening nieuw gebouw Merzario juni 2019 afbeelding 1 Opening nieuw gebouw Merzario juni 2019 afbeelding 2
Speel video af

Opendag Havecon - Voorwinden

Zaterdag 11 mei 2019 vond de officiële opening van de nieuwbouw van Havecon en Voorwinden groep plaats. J&K Catering heeft de gehele catering en de totale eventorganisatie op zich genomen. 

Het totale event bestond uit een Open-dag, een diner voor genodigden en een feestavond. Het event was een van de grootste en leukste uitdagingen in ons 15 jarig bestaan. Het was een groot succes en wij hebben van de voorbereidingen en de dag zelf intens genoten!

Opendag Havecon - Voorwinden afbeelding 1 Opendag Havecon - Voorwinden afbeelding 2
Speel video af

Wageningen University & Research, Glastuinbouw

Van een van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een lovende recensie mogen ontvangen. Een samenwerking waar wij trots op zijn!

''Wij hebben J&K Catering ongeveer 10 jaar geleden benaderd voor een BBQ bij ons op locatie, voor ongeveer 120 personen. Was even aftasten hoe en wat maar al snel werd ons duidelijk dat alles mogelijk was. Niets is onmogelijk. Heerlijk eten met geweldige bediening. Aan een half woord heeft men genoeg en je kunt echt spreken van een totale ontzorging voor het organiseren van een feest, een buffet, de lunches of gewoon een hapje en een drankje.

Wij maken nu al 10 jaar gebruik van de service en expertise van J&K Catering en ze zijn nu "kind aan huis". Al met al een zeer complete cateraar voor kleine en grotere evenementen. Zeker een aanrader, niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren.''

- José Frederiks, Office Manager Wageningen UR

Wageningen University & Research, Glastuinbouw afbeelding 1 Wageningen University & Research, Glastuinbouw afbeelding 2
Speel video af

Doop ceremonie Hapag Lloyd

In opdracht van evenementenbureau Raad & Daad hebben wij op 11 september de Doopceremonie van het op een na grootste vrachtschip ter wereld, de "Al Jmeliyah" van Hapag Lloyd, mogen verzorgen.

Een unieke ervaring; een luxe lunch midden op de Maasvlakte in Rotterdam. Wij hebben genoten van deze partij en de unieke omgeving!

Doop ceremonie Hapag Lloyd afbeelding 1 Doop ceremonie Hapag Lloyd afbeelding 2
Speel video af

Jubileum 100 jaar G.S. Van den IJssel

Op 24 maart 2018 heeft G.S. van den IJssel zijn 100e Jubileum gevierd. Op het terrein hebben we een grote tent laten plaatsen en deze volledig aangekleed als feest locatie.

De gasten hebben kunnen genieten van een heerlijk buffet en een geslaagde feestavond! Wij hebben met veel plezier dit evenement mogen verzorgen.

Jubileum 100 jaar G.S. Van den IJssel afbeelding 1 Jubileum 100 jaar G.S. Van den IJssel afbeelding 2