Corona Concepten

Speel video af

J&K On Tour

Tijdens de eerste golf in de Corona pandemie kwamen alle lopende opdrachten van J&K Catering stil te liggen. Opdrachten werden uitgesteld of zelfs helemaal geannuleerd. Het werd duidelijk dat catering zoals wij dat gewend zijn voorlopig niet mogelijk was. Maar stil zitten is geen optie.

J&K wilde doen waar zij goed in is: naar de gasten toe! Al snel is het concept J&K On Tour ontwikkeld. Met een grote barbecue kar zijn wij het hele jaar naar de mensen toegegaan! 3 dagen in de week stonden wij op verschillende locaties in Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.
Met diverse luxe gerechten, zowel warm als koud konden onze gasten genieten van een warme top kwaliteit maaltijd, thuis uiteten!

Wij hebben heel veel leuke reacties ontvangen op de On Tour kar en het concept!

J&K On Tour afbeelding 1 J&K On Tour afbeelding 2
Speel video af

J&K Star Dining

Het is… nieuw … Uniek… Culinair…Gezellig…Bijzonder!

Kerst 2020. Deze zou niet 'zoals normaal' gaan dit jaar. Dat we op pad zouden gaan met J&K On Tour stond al vast, maar we wilden meer doen!
Wat is traditioneel, maar kunnen we vernieuwen, en luxer maken?! Wat is frustratie nummer 1 van de gastheer/vrouw tijden kerst? (juist ja, dat je staat te zwoegen terwijl je de gezellige gesprekken mist) Ons nieuwe concept speelt juist daar op in: J&K Star Dining, be your own chef!

J&K STARDINING
U gaat uw eigen 8 – gangen diner bereiden met iedereen tegelijk aan tafel! Niemand die alleen in de keuken staat, maar samen op de bakplaat. Met een uitgebreid servies pakket en een Wijnarrangement bent u klaar voor Kerst! Geen Boodschappen, geen afwas, geen stress. Wel een luxe 8 – gangen diner met mooie kwaliteit producten en een gezellig diner aan tafel.
Onze chefs hebben alles per gang voorbereid voor u en met een instructiefilmpje en een stappenplan kan iedereen het gerecht bereiden, met de allure van een chef!

Bestel het 8 – gangen Star dining menu en 'Be Youre Own Chef'

Ga voor meer informatie en bestellen naar
www.jenkstardining.nl

De eerste editie was een succes en smaakt naar meer!

J&K Star Dining afbeelding 1 J&K Star Dining afbeelding 2
Speel video af

J&K Pick Up Point

We blijven vooruit kijken! Nu de Corona Pandemie langer duurt dan iedereen had gedacht, gaan wij door met een weer een nieuw concept! Sinds medio januari hebben wij bij ons bedrijf aan de Lorentzstraat 89, de parkeerplaats omgebouwd tot J&K PICK UP POINT.

Bij ons gezellig ingerichte Pick Up point staan wij live te koken en is 'eten afhalen' een totaal andere beleving! De pannen knetteren rustig boven het vuur van de Ofyr en de barbecue geur komt u tegemoet door de Big Green Egg.

Hier kunt u diverse warme maaltijden afhalen vanaf €5,-. Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag snelle en dagverse maaltijden voor u. Denk hierbij aan een lekkere stamppot of een erwtensoep. Ook hebben wij heerlijke 'eenpansgerechten' zoals een rijk gevulde Goulash of een vegetarische Curry, allemaal met de heerlijke barbecue smaak!

Zoals u van ons gewend bent staan wij voor een stukje beleving, service en heerlijke gerechten welke vers worden bereid en warm meegegeven!

Bestellen kan via Whatsapp: 06-17552076, maar spontaan langskomen kan natuurlijk ook!

J&K Pick Up Point afbeelding 1 J&K Pick Up Point afbeelding 2