Creatief Tijdens corona

Speel video af

J&K On Tour

Tijdens de eerste golf in de Corona pandemie kwamen alle lopende opdrachten van J&K Catering stil te liggen. Opdrachten werden uitgesteld of zelfs helemaal geannuleerd. Het werd duidelijk dat catering zoals wij dat gewend zijn voorlopig niet mogelijk was. Maar stil zitten was geen optie.

J&K wilde doen waar zij goed in is: naar de gasten toe!
Al snel is het concept J&K On Tour ontwikkeld. Met een grote barbecue kar zijn wij het hele jaar naar de mensen toegegaan! 3 dagen in de week stonden wij op verschillende locaties in Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.
Met diverse luxe gerechten, zowel warm als koud konden onze gasten genieten van een warme top kwaliteit maaltijd, thuis uiteten!

Wij hebben heel veel leuke reacties ontvangen op de On Tour kar en het concept!

J&K On Tour afbeelding 1 J&K On Tour afbeelding 2
Speel video af

J&K Star Dining

Het is… nieuw … Uniek… Culinair…Gezellig…Bijzonder!

Dit was kerst in 2020. Deze zou niet 'zoals normaal' gaan. Dat we op pad zouden gaan met J&K On Tour stond al vast, maar we wilden meer doen!
Wat is traditioneel, maar konden we vernieuwen, en luxer maken? Wat is frustratie nummer 1 van de gastheer/vrouw tijden kerst? (juist ja, dat je staat te zwoegen in de keuken terwijl je de gezellige gesprekken mist) Ons nieuwe concept speelde juist daar op in: J&K Star Dining, be your own chef!

J&K STARDINING
Het bereiden van uw eigen 8- gangen diner mét uw gasten aan tafel. Met een uitgebreid servies pakket en een Wijnarrangement klaar voor Kerst!
Geen Boodschappen, geen afwas, geen stress. Wel een luxe 8 – gangen diner met mooie kwaliteit producten en een gezellig diner aan tafel.
Onze chefs hebben alles per gang voorbereid voor u. Met een instructiefilmpje en een stappenplan kon iedereen alle gerechten bereiden, met de allure van een chef!

J&K Star Dining afbeelding 1 J&K Star Dining afbeelding 2
Speel video af

J&K Pick Up Point

Toen de Corona Pandemie langer duurde dan iedereen had verwacht, gingen wij door met weer een nieuw concept!
Medio januari 2021 hebben wij bij ons bedrijf aan de Lorentzstraat 89, de parkeerplaats omgebouwd tot J&K PICK UP POINT.

Bij ons gezellig ingerichte Pick Up point stonden wij live te koken was is 'eten afhalen' een totaal andere beleving! De pannen knetterden rustig boven het vuur van de Ofyr en de barbecue geur kwam u tegemoet door de Big Green Egg.

Het was mogelijk diverse versbereide warme maaltijden af te halen. Denk hierbij aan een lekkere stamppot of een erwtensoep. Ook maakten wij heerlijke 'eenpansgerechten' zoals een rijk gevulde Goulash of een vegetarische Curry, allemaal met de heerlijke barbecue smaak!

Zoals u van ons gewend bent staan wij voor een stukje beleving, service en heerlijke gerechten welke vers worden bereid en warm meegegeven.

J&K Pick Up Point afbeelding 1 J&K Pick Up Point afbeelding 2